top of page
Ultratmaterial-topbaner.jpg
Z-ULTRAT

A Z-ULTRAT 3D nyomtatószál egy ABS műanyagkeverék, amely egyedülálló a Zortrax Ecosystem számára. Ez a tartósságra és kiváló felületi minőségre tervezett anyag mindig használható, amikor a kiváló minőség a lényeg. Használja funkcionális prototípusokhoz, végfelhasználói alkatrészekhez vagy fogyasztói termékek 3D nyomtatásához. A céltól függetlenül a Z-ULTRAT-tal 3D nyomtatott modellek tovább tartanak, mint a hagyományos ABS-ből készültek. Ez a 3D nyomtatási anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek és az ütéseknek. Kivételes keménysége lehetővé teszi, hogy a modelleket valós körülmények között tesztelje.

 

A Z-ULTRAT hét színben kapható. Az ABS alapján az anyag könnyen utókezelhető acetonnal és mechanikai kezeléssel. Ez a hőre lágyuló műanyag lehetővé teszi, hogy megbízhatóan elérje a fröccsöntési technológiával gyártott tárgyakban található tulajdonságokat. A Z-ULTRAT 3D nyomtatási anyag tökéletes a Z-ULTRAT-tal történő költséghatékony, kisszériás gyártáshoz.

Ultratmaterial-applications-foto.jpg

FEJHALLGATÓ. Z-ULTRAT anyagból 3D nyomtatott fejhallgató funkcionális prototípusa. A kiváló minőségű esztétika és a figyelemre méltó tartósság lehetővé teszi a gyártás megvalósíthatóságának alapos értékelését.

Alkalmazási területek
  • funkcionális prototípusok

  • végfelhasználásra szánt alkatrészek

  • fogyasztói termékek

  • burkolati prototípusok

  • mechanikus alkatrészek

  • szerszámok és pótalkatrészek

  • szobrok és tartozékok

  • olyan alkatrészek, amelyeknek időtállónak és stabilnak kell lenniük

Ultratmaterial-features-foto-1.jpg
Nagy tartósság

Az oktatási robot burkolatának terveit 3D nyomtatott prototípusokkal tesztelték. A csapat a teszteket házon belül tudta elvégezni a rendkívül tartós 3D nyomtatási anyag használatával. A Z-ULTRAT lehetővé tette számukra, hogy jelentősen csökkentsék a prototípusok készítésének költségeit és felgyorsítsák a tervezési szakaszt.

Ultratmaterial-features-foto-2-kopia.jpg
Végfelhasználói termékek

A Z-ULTRAT alapja az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS), így a fizikai tulajdonságok érdekében nem kell kompromisszumot kötnie a felület minőségével. Használjon acetont és mechanikus utófeldolgozást, hogy a 3D nyomtatott tárgyakból lenyűgöző kirakatmodelleket készítsen.

Ultratmaterial-features-foto-2.jpg
Könnyű utófeldolgozás

A Z-ULTRAT kiváló választás a fogyasztási cikkek és speciális szerszámok kisszériás gyártásához. A 3D nyomtatott vénacsörlő egy funkcionális eszköz, amely megkönnyíti az egészségügyi szakemberek munkáját. A stabil és időtálló Z-ULTRAT páratlan tartósságú végfelhasználói alkatrészeket biztosít.

bottom of page