top of page
top_baner.png
Z-SUPPORT Premium

A Z-SUPPORT Premium egy vízben oldódó, buténdiol-vinil-alkohol kopolimerből (BVOH) készült tartószál. Kompatibilis a Z-GLASS, Z-PETG, Z-PLA, Z-PLA Pro és Z-ULTRAT Plus termékekkel, mivel a nyomtatási hőmérséklete viszonylag széles tartományában működik. A Z-SUPPORT Premium nagyon gyors oldódási sebességgel rendelkezik, és nem hagy maradványokat a modellen.

 

A feloldható támaszanyag a Zortrax Inventure-vel bevezetett LPD Plus technológia egyik jellemzője. Az alap- és a tartóanyagok egyidejű 3D nyomtatása lehetővé teszi az egyébként lehetetlen formák létrehozását. A Z-SUPPORT Premium a PVA alapú anyagokhoz hasonlóan lehetővé teszi az összetett, részletes, üreges formák, valamint a mozgó mechanikus elemek 3D nyomtatását is. 

applications.png

Működő sebességváltó prototípusa. A Z-SUPPORT Premium gyors ütemben oldódik, és nem hagy maradványokat a modellen, így tökéletes a Zortrax Inventure-n szorosan illeszkedő, mozgó mechanizmusok 3D nyomtatásához.

Alkalmazási területek
  • Magas és alacsony hőmérsékletű 3D nyomtatás ABS-alapú Z-ULTRAT Plus-szal

  • Üreges alkatrészek

  • Összetett modellek

  • Mozgatható mechanizmusok

  • Egy darabból 3D nyomtatott tárgyak

  • Kisszériás gyártás

item1.png
Gyors oldódási sebesség

A Z-SUPPORT Premium nagyon gyorsan oldódik, ami jelentősen csökkenti a hordozó eltávolításához szükséges időt.

item2.png
Széles körű kompatibilitás

A Z-SUPPORT Premium széles hőmérséklet-tartományban képes működni, ami kompatibilissé teszi a Zortrax Inventure számára elérhető összes filamenttel.

item3.png
Teljesen oldódik

Az oldódás után a modell felületén nem maradnak Z-SUPPORT Premium maradványok. A támasz teljesen feloldódik.

bottom of page