top of page
PLA-promaterial-topbaner.jpg
Z-PLA Pro

A Z-PLA Pro biológiailag lebomló szálak tervezésénél a kiváló esztétikumot tartották szem előtt. A kréta hozzáadása egyedi matt felületet és gipszszerű textúrával láthatóbb részleteket kölcsönöz a felületének. Az anyag továbbfejlesztett összetétele garantálja a csökkentett zsugorodást és gyakorlatilag a vetemedés elkerülését. Ezért a filament tökéletes nagyméretű építészeti makettek vagy összetett oktatási modellek 3D nyomtatásához. A kiváló felületi minőségnek köszönhetően a csúcskategóriás konceptuális modellek és dekorációs elemek is a felhasználási területek közé tartoznak.

 

A Z-PLA Pro ellenáll a mechanikus utófeldolgozásnak, így szükség esetén még tovább finomítható a modellek kinézete. A környezetbarát filament egyedi, az építészetben különösen népszerű színekben kapható. Az olyan árnyalatok, mint a Concrete Grey és a Brick tökéletesen utánozzák a valódi anyagokat, így nincs szükség a modellek festésére. Mindezek a fentiek a Z-PLA Pro 3D nyomtatási filamentet üzembiztos megoldássá teszik a hatásorientált építészek és tervezők számára.

material-applications-foto-1.png

FELHŐKARCOLÓ MAKETT. Egy felhőkarcoló nagyméretű építészeti makettje 3D nyomtatással a Z-PLA Pro segítségével. A felület sima és kivételesen részletgazdag.

Alkalmazási területek
  • kiváló minőségű alkatrészek

  • építészeti makettek

  • részletes koncepcionális modellek

  • oktatási modellek

  • fogyasztási cikkek

  • biológiailag lebomló modellek

PLA-promaterial-features-foto-1.jpg
Nincs vetemedés

Használja a Z-PLA Pro-t nagyméretű tárgyak 3D-nyomtatásához. Minden nyomtatással kiváló minőséget érhet el, függetlenül a modell méretétől.

PLA-promaterial-features-foto-3-kopia-2.jpg
Nagy részletességű 3D nyomtatás

A kréta hozzáadása az anyag összetételéhez egyedülállóan mattá teszi a felületet, és láthatóbbá teszi a részleteket.

PLA-promaterial-features-foto-3.jpg
Professzionális színpaletta

A Z-PLA Pro filament színpalettája az építészetben elterjedt valódi anyagokat utánzó árnyalatokat tartalmaz: Betonszürke és gipszfehér. Használja őket kiváló építészeti makettek gyors elkészítéséhez.

bottom of page