top of page
material-topbanerpla-1.png
Z-PLA

A Z-PLA filament garantálja az összetett modellek precíz 3D nyomtatását. Ez a biológiailag lebomló 3D nyomtatási anyag környezetbarát összetevőkből készül. A Z-PLA tökéletes a kiváló részletességű és kivételesen sima felületű modellekhez. A nagy keménység és a nagyon alacsony zsugorodás miatt az anyag kiválóan alkalmas kiváló minőségű alkatrészek, és fogyasztási cikkek 3D nyomtatására.

 

A Z-PLA szintén népszerű választás építészeti makettek és összetett oktatási modellek 3D nyomtatásához. A környezetbarát filament a Z-SUPPORT Premium BVOH-alapú filamenttel és a Zortrax DSS Stationrel működik együtt, amely problémamentes támaszanyag eltávolítást kínál.

material-applications-fotopla-1.png

SZÍV. Az emberi szív bonyolult modellje MRI-felvétel alapján. A modellt Z-PLA filamentummal és vízoldható támasszal 3D nyomtatták ki a szerv összetettségének pontos ábrázolása érdekében.

Alkalmazási területek
  • kiváló minőségű alkatrészek

  • építészeti makettek

  • részletes koncepcionális modellek

  • oktatási modellek

  • fogyasztási cikkek

  • biológiailag lebomló modellek

material-features-foto-1pla-1.png
Gyors extrudálás

A Z-FLEX viszonylag nagy, 45 mm/s sebességgel képes 3D nyomtatásra. Ezáltal ez a szál gyorsabban 3D-nyomtatható, mint a legtöbb rugalmas anyag.

material-features-foto-3-kopia-2pla-1.png
Alacsony hőmérsékletnek is ellenáll

A Z-FLEX akár -40 °C-os hőmérsékleten is megőrzi integritását. Tökéletes a nagyon hideg környezetbe szánt modellekhez.

material-features-foto-3pla-1.png
Kémiai ellenállás

A Z-FLEX ellenáll különböző vegyi anyagoknak, többek között benzinnek, etil-alkoholnak, butánnak és szén-monoxidnak. Nagyszerű, ipari környezetben való munkavégzésre szánták.

bottom of page