top of page
material-topbanerpc-1.png
Z-PCABS

A Z-PCABS polikarbonát (PC) szálak és ABS rendkívül tartós keveréke. Ez a 3D nyomtatószál ellenáll az ütéseknek, az UV-fénynek és a magas hőmérsékletnek. A Z-PCABS nem változtatja meg tulajdonságait az idő múlásával, és ellenáll a vegyi anyagoknak, köztük a sóknak, savaknak és lúgoknak való kitettségnek.

 

Az anyag tökéletes ipari alkalmazásokhoz. Legyen szó prototípusgyártásról, szerszámkészítésről vagy végfelhasználói alkatrészek gyártásáról, a Z-PCABS-szel 3D nyomtatott tárgyak teljesen működőképesek és tartósak maradnak. Szerszámok, építőelemek és ütéseknek és veszélyes anyagoknak kitett autóipari alkatrészek házainak 3D nyomtatására is alkalmas.

pcabs_material-applications-foto.jpg.jpg

TÁVIRÁNYÍTÓS AUTÓ. A Z-PCABS 3D nyomtatású belső alkatrészek biztosítják az RC Car szerkezeti integritását.

Alkalmazási területek
  • fogyasztói termékek

  • nagy tartósságú prototípusok

  • végfelhasználásra szánt alkatrészek

  • funkcionális mechanikus alkatrészek

  • burkolatok

  • autóipar

material-features-foto-1pc-1.png
Végfelhasználói termékek

Alkalmazza ezt a filamentet minden olyan esetben, amikor hajlíthatatlan tartósságra van szükség. Cserélje ki a sérülésre hajlamos alkatrészeket a Z-PCABS 3D nyomtatással készült, stabilabbakra.

material-features-foto-2pc-1.png
Nagy tartósság

A Z-PCABS a rendkívül tartós polikarbonát szálakkal megerősített ABS előnyeit nyújtja. A 3D nyomtatási anyag nagy szilárdsága megbízható választássá teszi a gyors prototípusgyártáshoz és a végfelhasználói alkatrészekhez.

PCABS-chemical-resistantmaterial-features-foto-3-kopia.png
Kémiai ellenállás

Használja a Z-PCABS-t veszélyes környezetben való 3D nyomtatásra szánt tárgyak nyomtatásához. A szál immunis a sókkal, savakkal és lúgokkal szemben.

bottom of page