top of page
hips_material-topbaner.jpg
Z-HIPS

A Z-HIPS filament a legjobb a nagyméretű modellek 3D nyomtatásához. Tartóssága miatt tökéletes prototípusgyártó gépekhez és funkcionális teszteléshez. A Z-HIPS a hagyományos nagy ütésállóságú polisztirolhoz képest úgy lett módosítva, hogy a 3D nyomatok egyedi, félig matt felületet kapjanak. Az anyag felületi minősége megegyezik a tömeggyártott elemek felületeivel.

 

A Z-HIPS segítségével gyorsan készítheti el burkolatok és ipari alkatrészek prototípusait, utófeldolgozás nélkül. Ez az alacsony zsugorodású anyag lehetővé teszi, hogy hatékonyan végezzen megbízható teljesítményteszteket a végtermékekre szorosan hasonlító modelleken.

material-applications-fotopc-1.png

MOTORKERÉKPÁR-TARTÁLY. A Z-HIPS-sel 3D nyomtatott motortartály prototípusa. Az anyag hibátlan felülete csökkenti a szükséges utómunka mennyiségét.

Alkalmazási területek
  • funkcionális prototípusok készítése

  • kis volumenű végfelhasználói alkatrészek gyártása

  • nagy, sík felületű modellek

  • építészeti makettek

  • burkolatok

  • mechanikus alkatrészek prototípusai

  • fogyasztói termékek prototípusai

material-features-foto-1hips-1.jpg
Funkcionális prototípus készítés

Gyorsítsa fel a terméktervezést a Z-HIPS segítségével 3D-nyomtatott csúcskategóriás prototípusokkal. Megbízhatóan tesztelje tervei funkcionalitását és formáját a gyártás megkezdése előtt.

material-features-foto-2hips.png
Sima, félig matt felület

A Z-HIPS prototípusok tökéletesen utánozzák a végtermékeket. A félig matt felület csökkenti a szükséges utómunka mennyiségét és elrejti a rétegezést.

material-features-foto-3hips.png
Ütésállóság és nagy tartósság

A vizuálisan lenyűgöző, ezzel a polisztirolszállal 3D nyomtatott prototípusok teljesítmény- és ütésvizsgálatokra is alkalmasak.

bottom of page