material-topbaneresd-1.png
Z-ESD

A Z-ESD nyomtatószál az elektrosztatikus kisülés elleni védelmet biztosít modelljei számára, amely különösen hasznos az elektronikai iparban. A 10^6 és 10^9 Ω/sq közötti felületi ellenállás kiküszöböli az érzékeny elektronikus eszközök károsodásának kockázatát. Ez a filament ellenáll legtöbb sav, alkohol és gyenge lúgnak.

 

A Z-ESD tökéletes a kedvezőtlen ipari környezetben dolgozó érzékeny elektronikus és mechanikus alkatrészek burkolataihoz.

A 3D nyomtatási anyag a legjobb ipari alkalmazásokhoz, például burkolatokhoz, ad-hoc készült szerszámokhoz és gyártási alkatrészekhez. Az alacsony zsugorodás garantálja a nagyméretű modellek precíz és kockázatmentes 3D nyomtatását. A Z-ESD fekete színben kapható.

ZORTRAX Electronics Case Z-ESD 4.jpg

MEREVLEMEZ BURKOLAT. Egy HDD 3D nyomtatott burkolata. Az elektrosztatikusan érzékeny eszközt a Z-ESD anyaggal 3D nyomtatott burkolat védi, csökkentve a sérülés kockázatát.

Alkalmazási területek
  • ipari alkatrészek és szerszámok

  • végfelhasználásra szánt alkatrészek

  • elektronikai eszközök burkolatai

  • vegyi anyagokkal és elektrosztatikus kisüléssel szemben ellenálló alkatrészek

material-features-foto-1esd.png
Elektrosztatikus kisülés elleni védelem

A Z-ESD anyag a felületi ellenállást 10^6 és 10^9 Ω/négyzet között széles tartományban tartja. A 3D nyomtatott burkolatok és eszközök lehetővé teszik a kényes alkatrészek védelmét az elektrosztatikus kisülések ellen.

material-features-foto-2esd.png
Ipari minőségű

A Z-ESD nagyon alacsony zsugorodása garantálja minden nyomtatás pontosságát és megbízhatóságát. 3D nyomtasson precíz végfelhasználású alkatrészeket a költségek és az átfutási idők csökkentése érdekében.

material-features-foto-3esd.png
Kémiai ellenállás

Használja a Z-ESD-t olyan alkatrészek 3D nyomtatásához, amelyeket kedvezőtlen környezetben való munkavégzésre szántak. A 3D nyomtatott tárgyakat a legtöbb savnak, alkoholnak és gyenge lúgnak kiteheti a deformáció vagy károsodás veszélye nélkül.