top of page
material-topbaner-asapro-1.png
Z-ASA Pro

A Z-ASA Pro 3D nyomtatási anyag egy stabil hőre lágyuló műanyag, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a kedvezőtlen környezetnek, meghosszabbítva ezzel a nyomtatások élettartamát. Az anyag rendkívül ellenálló a változó időjárási körülményekkel és az UV-fénnyel szemben, így ideális kültéri alkalmazásokhoz.

 

A Z-ASA Pro garantálja, hogy a nyomtatások nem változtatják meg színüket és fizikai jellemzőiket még a szabadban végzett hosszas tesztelés után sem. A magas hőmérséklet-ellenállás lehetővé teszi a modellek közvetlen napfényben történő tesztelését a deformáció és kifehéredés veszélye nélkül. A Z-ASA Pro az alacsony zsugorodás és vetemedés miatt nagyméretű modellek pontos 3D nyomtatására is alkalmas. A filament többféle színben kapható.

ZORTRAX Wind Turbine Z-ASA Pro 3.jpg

SZÉLTURBINA. A szélturbina teljesen működőképes prototípusa 3D nyomtatással, Z-ASA Pro filamenttel. A modellt nem befolyásolja a változó hőmérséklet, páratartalom és fény, így lehetővé teszi a hosszan tartó helyszíni tesztelést.

Alkalmazási területek
  • Kültéren tesztelt modellek

  • A változó időjárási viszonyoknak és UV fénynek ellenálló tárgyaknak kell lenniük

  • Funkcionális kültéri prototípuskészítés

  • Nagyméretű modellek, Autóalkatrészek

material-features-foto-1asapro-1.png
Időjárásállóság

A Z-ASA Pro izzószál időjárásállósága lehetővé teszi a modellek kültéri tesztelését. A 3D nyomtatott, rendkívül tartós prototípusok és végleges alkatrészek még közvetlen napfényben is működhetnek.

ZORTRAX Garden Sprinkler Z-ASA Pro 2.jpg
UV stabil

A Z-ASA Pro nem deformálódik vagy fakul ki, ha hőnek van kitéve. Végezzen alapos kültéri teszteket, függetlenül a változó hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

ZORTRAX Alarm Sensor Z-ASA Pro.jpg
Alacsony zsugorodás és vetemedés

A polisztirol alapú filament a Zortrax M300-hoz is elérhető, így ideális nagyméretű burkolatok és alkatrészek készítéséhez. Alacsony zsugorodása és vetemedése garantálja a méretpontos 3D nyomtatást.

bottom of page