top of page
310918327_523989462871541_8780322068513808172_n.jpg
A tökéletesített kapocs a 3D nyomtás és utómunkálás között

Made In EU

A teljes 3D nyomtató, az utómunkáló állomásokkal együtt az EU-ban került gyártásra

Képernyőkép 2022-11-07 162448.jpg

Nagy munkaterület

192 x 120 x 280 mm a több és nagyobb nyomtatásokhoz.

Képernyőkép 2022-11-07 162513.jpg

Integrált ökoszisztéma

Hogy a legfejlettebb utómunkáló állomásokkal dolgozhasson

Képernyőkép 2022-11-07 162523.jpg

Széles kompatibilitás

Hogy a világ vezető gyanta gyártóit használhassa.

Képernyőkép 2022-11-07 162536.jpg

Plug & Play

Hogy azonnal dolgozhasson, amint kivette a dobozból.

Csúcskategóriás 3D nyomtató, gyanták és utómunkáló eszközök

Gyanta 3D-nyomatainak valódi sikeréhez egy megbízható 3D nyomtató éppolyan fontos, mint a minőségi anyagok és az utófeldolgozó eszközök. Ez az oka annak, hogy az Inkspire 2 kompatibilis a világvezető gyártók, például a BASF Forward AM és a Henkel/Loctite legjobb teljesítményű gyantáival. A nyomtatást követően pedig az alkatrészeket utómunkálni lehet a Zortrax Cleaning Station és a Zortrax Curing Station segítségével: az Inkspire 2-vel együtt bevezetett professzionális utófeldolgozási ökoszisztéma.

310617166_523989469538207_8024014806328447955_n.jpg
resin_backgrnd.jpg

A legjobb gyanta gyártók által jóváhagyott minőség

Az Inkspire 2 számos fejlett mérnöki gyantával kompatibilis, beleértve azokat is, amelyek korábban csak DLP 3D nyomtatókhoz voltak elérhetők. A Zortrax olyan márkákkal dolgozik együtt, mint a Henkel/Loctite és a BASF Forward AM annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményű gyantával nyomtatott alkatrészek tulajdonságai megfeleljenek vagy meghaladják a gyártó által megadott értékeket. Ezt a megfelelőséget egy alapos, kétlépcsős validációs folyamat garantálja, ahol a 3D nyomtatott modelleket először a Zortrax házon belül tesztelte, majd függetlenül a gyantagyártók, akik a próbanyomatokat a gyártás előtti Inkspire 2 egységeken készítették el, és elküldték nekik. laboratóriumok. A tesztmintákat a Zortrax Cleaning Station és a Zortrax Curing Station segítségével dolgoztuk fel, ami azt jelenti, hogy az érvényesítés a teljes Zortrax gyanta 3D nyomtatási ökoszisztémára kiterjed.

Ipari minőségű szabadalmaztatott fényforrás

Az Inkspire 2 könnyű motorját az alapoktól kezdve házon belül fejlesztették ki. A Zortrax mérnökei egy sor UV-diódát terveztek, amelyek egy monokromatikus képernyőt háttérvilágítással biztosítanak minden egyes pixel egységes UV-expozíciójának eléréséhez egy nagyméretű platformon, miközben a legnagyobb pontosságot megőrizték. Ezért az Inkspire 2-n készült gyanta 3D-s modellek ugyanolyan, kiemelkedő minőséget képviselnek, függetlenül attól, hogy az építési platform közepén vagy szélei felé helyezték el őket. Végül, ez az új fénymotor hétszer erősebb, mint egy szabványos UV LCD-képernyő, így a Zortrax Inkspire 2 kompatibilis a kiválasztott DLP gyantákkal.

Szabványos
Képernyőkép 2022-11-07 171808.jpg
Tűpontos
Képernyőkép 2022-11-07 171818.jpg
Támogatja az UV LCD és DLP gyantákat
Képernyőkép 2022-11-07 171829.jpg
7X erősebb

1.499.000 Ft + ÁFA

Okos automatizálás

Az Inkspire 2 a teljes gyanta 3D-s nyomtatási folyamatot egyszerűvé és tisztává teszi a kulcsfontosságú összetevőiben okosan megvalósított automatizálás révén. Ez megkönnyíti a fotopolimer gyantákkal való munkát, mint valaha.

Zortrax Inkspire 2 Detail _14 Platform_edited.jpg

Okos platform

A Zortrax Inkspire 2 építési platformját úgy tervezték, hogy megkönnyítse az olyan feladatokat, mint a gyanta 3D-nyomatok eltávolítása vagy a maradék gyanta eltávolítása. A platform könnyen rögzíthető, és gyárilag kalibrált, hogy az Inkspire 2 készen álljon a munkára.

Gyantakezelő rendszer

Az Inkspire 2 3D nyomtató felismeri, hogy mennyi gyanta áll rendelkezésre a tartályban, és azonosítja a nyomtatási folyamat befejezéséhez szükséges mennyiséget. Három különálló komponens működik együtt azért, hogy ez a rendszer működjön.

resinsystem3_tiny.jpg
Zortrax Inkspire 2 Detail _12 Resin sensor (1).jpg

Praktikus műgyanta tálca

Az Inkspire 2 műgyantatartálya arra készült, hogy megoldja a felhasználók valódi problémáit a gyanta 3D nyomtatók üzemeltetése során. Könnyen fel- és levehető. Az ívelt sarkok megkönnyítik a tisztítást. Az automatikus ablaktörlő kezeli a fejlettebb gyanták ülepedését. Ez egy egyszerű kialakítás, amely működik.

Zortrax Inkspire 2 front with print inside.jpg

Nincs több sikertelen nyomtatás áramszünet miatt

A Zortrax Inkspire 2 ugyanazt a jól bevált, áramszünetre adott válaszrendszert tartalmazza, mint a Zortrax M Series Plus 3D nyomtatókban. A gépek mindig elegendő energiát tárolnak ahhoz, hogy áramkimaradás esetén elmentsék a nyomtatási folyamatot. Amint az áramellátás újra be van kapcsolva, a 3D nyomtatás ugyanonnan folytatható. Nincs több sikertelen nyomat, nincs több időveszteség, nincs több gyantapazarlás.

numbers_tiny.png

Nagy lépés előre!

 

Az Inkspire 2 3D nyomtató az eredeti Inkspire sikerére épít, és minden lehetséges módon továbbfejleszti azt. A számok a Zortrax UV LCD nyomtatási megoldások kiemelkedő fejlődéséről szólnak:

7X

Erősebb fényforrás

 

40%-al
egyenletesebb fényeloszlás

 

4X

nagyobb építőterület

*Az előző generációs Inkspire 3D nyomtatóhoz képes

Fejlett utómunkáló ökoszisztéma

A legtöbb professzionális gyanta utófeldolgozást igényel a gyártó által megadott tulajdonságok eléréséhez a nyomtatás után. Ezért a Zortrax bemutatta a Zortrax Cleaning Station és a Zortrax Curing Station: két automatikus utófeldolgozó eszközt, amelyek kiegészítik az Inkspire 2 UV LCD 3D nyomtatót egy fejlett ökoszisztémában. A Zortrax Cleaning Station célja, hogy eltávolítsa a meg nem kötött gyantát a modellek felületéről, míg a Zortrax Curing Station UV-keményítést biztosít azokra az anyagokra, amelyeknek erre szükségük van.

postprocessing-step1.jpg

Első lépés Nyomtatás

A modell Inkspire 2 3D nyomtatón készült.

postprocessing-step2.jpg

Második lépés Tisztítás

A megmaradt gyantát a Zortrax Cleaning Stationben tisztítják le a modell felületeiről.

Harmadik lépés Szilárdítás

A megtisztított modell UV-kezelése a Zortrax Curing Station-ön történik.

postprocessing-step3.jpg
cleaningstation.png

Zortrax Cleaning Station

 

A Zortrax Cleaning Station egy utófeldolgozó eszköz, amely eltávolítja a túlzott, meg nem szilárdult gyantát minden típusú fotopolimer 3D nyomtatón készült modellek felületéről. A tisztítást az UV-kezelés előtt kell elvégezni, és ez szükséges a modell méretpontosságának megőrzéséhez.

Zortrax Curing Station

 

A Zortrax Curing Station egy utófeldolgozó eszköz, amely további UV-kezelést biztosít az összes gyanta 3D nyomtatási technológiával készült alkatrész számára. Ez a további kikeményedés szükséges a legtöbb gyanta számára, hogy elérje cél mechanikai tulajdonságait.

curingstation.png
310581991_523989436204877_7320287230292609345_n_edited.jpg

Szoftver

A  Z-SUITE egy szeletelő szoftver, amely minden Zortrax 3D nyomtatóhoz ingyenes. Digitális modellek 3D nyomtatáshoz való előkészítésére készült, hogy a lehető legjobb minőségű nyomtatott alkatrészeket a lehető legrövidebb idő alatt érje el.

Konzisztens eredmények...

laptop (2).png

Zortrax InCloud

Az Inkspire 2 Wi-Fi-kapcsolattal rendelkezik, amely kompatibilis a Zortrax inCloud felhőalapú 3D nyomtatási szolgáltatással.

1111.jpg

Csatlakozás

Az összes hálózati csatlakozással rendelkező Zortrax 3D nyomtató elérhető a Zortrax inCloudon keresztül a világ bármely pontjáról.

2222.jpg

Kezelés

A Zortrax inCloud beépített személyzetkezelési funkciókkal rendelkezik. A hozzáadott felhasználók csoportokba szervezhetők hozzárendelt 3D nyomtatókkal.

333.jpg

Kontroll

Az összes csapat és 3D nyomtató állapota a Zortrax inCloud segítségével valós időben ellenőrizhető. A tárolt adatok közé tartoznak a hozzárendelt projektek, a munkaidő és a felhasznált anyagok.

incloud_inkspire2.jpg

Teljes ellenőrzés

A Zortrax inCloud valós idejű, távoli felügyeleti képességet tesz lehetővé az összes rendelkezésre álló Zortrax 3D nyomtatón és munkaerőn. A nyomatok feltölthetők, elindíthatók és szüneteltethetők minden, az inCloud-fiókhoz csatlakoztatott gépen.

Nyomtató farm kezelés

A 3D nyomtatófarmok 3D nyomtatók klaszterei, amelyeket általában közepes és nagy méretű gyártáshoz használnak. A Zortrax inCloud segítségével lehetőség nyílik a 3D nyomtatási berendezéseket és az emberi erőforrásokat különböző 3D nyomtatási projektekért felelős csapatokba szervezni.

farm_management_inkspire_2.jpg
bottom of page