top of page
PAHTCF15-Header1400x300.jpg
BASF Ultrafuse® PAHT CF15

A BASF Ultrafuse® PAHT CF15 egy ipari minőségű szál, amelynek speciális összetétele poliamid alapból és 15% mikroszénszál hozzáadásából áll. Ennek köszönhetően a filament a nylon tartósságát a szénszálak merevségével ötvözi, miközben megmarad a könnyű feldolgozhatóság.

 

Ez a nagy teljesítményű nyomtatószál nagy merevséget, nagy méretstabilitást és vegyszerállóságot mutat. Ráadásul a PAHT CF15 ellenáll az akár 145 °C-os hőmérsékletnek is. A szál tökéletesen alkalmas a mérnöki, robotikai, autóipari, repülőgépipari és más, zord körülmények között dolgozó iparágak projektjeihez.

 

A BASF Ultrafuse PAHT CF15 erős koptató tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a 3D nyomtatás során 0,6 mm átmérőjű, edzett acél fúvókát kell használni.

PAHTCf15-Application2570x400.jpg

BEFOGÓ POFA. Az anyag nagy merevsége lehetővé tette, hogy egy valódi műhely számára 3D nyomtatással működőképes csővágóállkapcsokat készítsenek.

Alkalmazási területek
  • Olajoknak, zsíroknak, fékfolyadékoknak kitett alkatrészek

  • Feszültségnek kitett alkatrészek, például konzolok és tengelyek

  • Végfelhasználású alkatrészek az autóiparban, például a motortérben vagy a légbeömlőben lévő elemek.

  • Ütésálló keretek és burkolatok drónok számára

  • Szerszámkészítő berendezések, mint például csővágóállkapcsok

  • Jigek és összeszerelési/kiigazítási eszközök

PAHTCF15-Applications370x240.jpg
Nagy merevség

A PAHT CF15 szál a nagy tartósságot és merevséget vegyszerállósággal ötvözi. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló választássá a több iparágban is használatos, igénybevételnek és vegyi anyagoknak kitett alkatrészekhez.

PAHTCF15-Applications2370x240.jpg
Ipari alkalmazások

Az anyag különleges összetételének köszönhetően, 15% szénszál hozzáadásával, a 3D nyomatok ellenállnak a kiterjedt tesztek kemény körülményeinek. A nyomtatószál alkalmas merev szerkentyűkhöz vagy szerelvényekhez, valamint az autóiparban vagy a gépészetben használt végfelhasználói alkatrészekhez is.

PAHTCF15-Applications3370x240.jpg
Kémiai ellenállás

A szál alkalmas merev szerelvényekhez vagy rögzítőkhöz, valamint az autóiparban vagy a gépészetben használt végfelhasználói alkatrészekhez is.

bottom of page